/

BIRRA

$ 280
$ 250
$ 300
$ 380
$ 400
$ 400
$ 420
$ 450

COCKTAIL

$ 500
$ 500
$ 600
$ 600
$ 700

FRESKUESE

$ 100
$ 150
$ 200
$ 180
$ 180
$ 180
$ 180
$ 180
$ 180
$ 180
$ 200
$ 250
$ 450
$ 500

KAFE

$ 120
$ 200
$ 200
$ 200
$ 200
$ 250
$ 250
$ 300
$ 300

KONJAK

$ 350
$ 450
$ 700
$ 950

LËNGJE TË FRESKËTA

$ 260
$ 280
$ 350
$ 350
$ 350
$ 400
$ 400

LIQUERE

$ 300
$ 350
$ 350
$ 400
$ 550

RAKI E SHTËPISË

$ 200
$ 200
$ 250

SMOTHIE

$ 390
$ 390
$ 390
$ 490

WHISKEY

$ 400
$ 500
$ 550

We Have Excellent
Of Quality Pizza

40%off

DUA Pizza për MIQTË e vërtetë!

DUA
Cheeseburger

Cheeseburger-i ynë ka përbërës të freskët dhe të përzgjedhur. Merrmë kur të duash!

25

Staf

600

Klientë të rregullt

20

K Followers

Na Ndiqni në IG

Porosit Tani!
11:00 - 24:00

+355 69 909 0900