/

Rreth Nesh

Si lindi idea e DUA Pizza?

Rreth Nesh

Lindi nga një dëshirë, shoqëruar me një pyetje të thjeshtë:
-Dua një picë Napoletane. Ku mund ta gjej?

Kërkuam anembanë Tiranës, por atë që donim, Napoletanen e vërtetë, s’e gjetëm. Pa një, pa dy, DUA Pizza u poq si ide në kokën tonë. Kontaktuam picajolët më me përvojë dhe, pas shumë trajnimesh, ia dolëm të zbërdhejmë sekretet derisa Napoletania jonë mori formën dhe shijen e saj të mrekullueshme.

Tashmë mund ta gjeni nga Juridiku në gjithë Tiranën.

Porosit Tani!
11:30 - 23:00

+355 69 909 0900