/

Blog

Piceri familjare në Tiranë

Drekat me familjen, ku mund të shijoni një pica të sapodalë nga furra, nuk kanë të paguar. E për të

READ MORE

Pizza Delivery në Tiranë

Nësë ndodh të keni neps për një pizza në Tiranë, e vetmja dilemë është vendi ku do shkoni ta konsumoni.

READ MORE
  • December 10, 2021
  • Pizza

Pizza në Tiranë

Ndonjë ide se si mund të kaloj një pasdite të këndshme në Tiranë? Sugjerimi ynë vjen plot shije, në blogpostin

READ MORE

4 fakte që nuk i dini rreth Picës Napoletane

Dua Pizza, restorant – piceri, që sjell në Shqipëri picën origjinale napoletane, do të na njohë sot me 4 fakte

READ MORE
  • November 19, 2021
  • Pizza

Pizza në Tiranë: Pizza Delivery

Le të jemi realistë. Kur flasim për pizza të gjithëve na shkon goja lëng. Por çfarë ka më mirë se

READ MORE

Kuzhine Mesdhetare: Çfarë është ajo?

Kuzhina mesdhetare përfshin ushqimin që gatuhet dhe pregatitet nga banorët autokton të zonave mesdhetare. Bashkimi i erëzave dhe shijeve të

READ MORE

Burger, Cheeseburger & Tacos

Pse burgerët janë kaq të parezistueshëm? Pse njerëzit nuk mund të ndalojnë së “gllabëruari” këtë sanduiç tundues dhe të shijshëm?

READ MORE

Sekretet e Pica Napoletane

Kur vjen fjala tek ushqimet pica është ambasadorja e Italisë në të gjithë botën. Të kafshosh një copë pice të

READ MORE