/

Bussines Lunch në Tiranë

Jeta në Tiranë është dinamike.
Në një qytet i cili nuk fle kurrë, të ruash balancat, është e vështirë, e menaxhimi i mirë i kohës, shpeshherë, i pamundur.
Ky ekuilibër që mungon, përkthehet edhe në pamundësinë në bërjen dhe planifikimin e vakteve ushqimore, të shëndetshme e me vlera ushqyese.
E megjithatë, edhe për këtë ka një zgjidhje!

Konsumimi i vaktit të drekës është shumë i rëndësishëm, ndaj Dua Pizza ka menduar për ju. Menuja e pasur jo vetëm në larmishmërinë e produkteve që ofron, por edhe në vlerat ushqyese që ju servir, vjen pranë jush çdo ditë në shtëpinë apo zyrën tuaj.

Menu Bussines Lunch:

QOFTE SHTËPIE ME SALCË LIMONI DHE PATATE

QOFTE SHTËPIE ME PERIME

QOFTE SHTËPIE NË FURRË ME MOZZARELLA

QOFTE SHTËPIE NË FURRË ME MOZZARELLA

ESKALLOP PULE ME SALCË BORZILOKU

FILETË PULE ME PERIME TË ZIERA

GJOKS PULE ME ORIZ DHE PERIME

ESKALLOP VIÇI ME KËRPUDHA TË NJOMA

BRINJË GICI ME PERIME

ROLE PULE ME PURE DHE LAKËR TË MARINUAR

BIFTEK VIÇI ME LAKËR TË MARINUAR DHE PATATE FURRE

ESKALLOP VIÇI ME DOMATE TË THATË

BËRXOLLË QENGJI ME PERIME

TAGLIATA VIÇI ME PATATE FURRE

Business Lunch Dua Pizza

Këto janë disa nga pjatat e menusë Bussines Lunch të DUA PIZZA e cila mendon për ju, shëndetin dhe kohën tuaj.
Një telefonatë, dhe porosia do të vijë pranë jush në orën dhe vendin që ju dëshironi.

Nuk bëni asnjë kompromis me aktivitetet tuaja.
Ju nuk ndërprisni asnjë minutë në aktivitetin tuaj, nuk shpenzoni kohë apo transport për të shkuar në restorant.
Përkundrazi, duke bërë Dua Pizza pjesë të rutinës tuaj, do të jeni më produktiv në punë, e mbi të gjitha do të jeni më të shëndetshëm.
Menuja Bussines Lunch është konceptuar që ju të merni të gjitha vlerat ushqyese të nevojshme çdo ditë të vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *