/

Pasta

Ku të gjejmë pastat më të freskëta në Tiranë?

Sipas studimeve pastat janë një nga ushqimet më të preferuara në të gjithë botën, kjo për nga shija fantastike, larmishmëria

READ MORE

Pasta te fresketa

Pastat me origjinë italiane bëhen me një miell gruri të fortë, pastat janë me forma dhe madhësi të ndryshme. Pasta

READ MORE