/

PIZZA NAPOLETANA

Showing 1–8 of 25 results

4 DJATHËRAT

mozzarella; gorgonzola; grana; emmental

4 STINËT

salcë domate; mozzarella; proshutë; kërpudha; peshk ton; ullinj; speca

BOLOGNA

Mozzarella; mortadella; ricotta; fistik; vaj ulliri

BOSCAIOLA

Mozzarela; salsiçe e freskët; kërpudha; spinaq; ricotta; tartuf

BRESAOLA & STRACCIATELLA

mozzarella; bresaola; stracciatella; grana; rukola; vaj ulliri ekstra i virgjër

CAPRICCIOSA

salcë domate; mozzarella; proshutë; kërpudha; ullinj; angjinare

CRUDO & BURRATA

mozzarella; burrata; proshutë crudo; rukola; domate qershi

DASHURI DHE TRADHTI

mozzarella; grana; gorogonzola; bresaola; rukola;domate qershi; acetto balsamico; vaj ulliri