/

Menu

RUKOLA ME BRESAOLA DHE BURRATA

L900.00

Categories: ,

(Bresaola, Burrata, domate qershi, rukola, pesto genovese, rrush, fëstëk)

(Bresaola, Burrata, domate qershi, rukola, pesto genovese, rrush, fëstëk)